Acne - før og efter billede. Resultat efter 3 månders behandling.

EXUVIANCE ER VIDENSKABELIGT OG MEDICINSK UDVIKLET HUDPLEJE

Exuviance er avanceret højeffektiv hudpleje med alfa- og polyhydroxysyrer udviklet af de læger som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA). I dag har de mere end 120 patenter.

 

Produkterne og behandlingerne fra Exuviance er udviklet til at hjælpe huden i dens naturlige eksfolierings proces, stimulere cellefornyelsen, genfugte i dybden, opbygge og styrke huden. Resultatet er en  smukkere, yngre og sundere udseende hud. Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance forbedrer ujævnhederne i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Desuden mindskes forekomsten af acne. Exuviance hjælper også mod hudproblemer som Rosacea, Psoriasis, Keratosis pilaris, Perioral dermatitis.


 En del hudproblemer, der behandles medicinsk kan suppleres med professionel hudpleje fra Exuviance, så du opnår et optimalt resultat.


AHA er en forkortelse af alfahydroxysyre  Der findes en lang række forskellige typer AHA, for eksempel citronsyre, mandelsyre, æblesyre og mælkesyre. AHA frigøre døde, tørre og overfladisk beliggende hudceller i det øverste hudlag. Når de døde hudceller udskilles stimuleres  eksfolierings processen.

Alfahydroxysyrer bidrager til at normalisere cellefornyelsesprocessen og samtidig forbedrer en række andre faktorer i huden. Resultatet er en ny hud, som ser yngre og sundere ud.


PHA - den nye generation af AHA

Polyhydroxysyrer (PHA) er en gruppe syrer, som besidder AHA's mange positive egenskaber, men som er mildere og er specielt udviklet til sensitiv hud.


Når du vælger Exuviance, får du produkter, som er baserede på mere end 40 års videnskabelig forskning og testning, udført af selve opfinderne af AHA-teknologien. Exuviance er det mest videnskabelig veldokumenteret mærke på markedet.

Exuviance er ikke en kosmetisk virksomhed, men derimod en dermatologisk virksomhed på medicinsk grundlag, stiftet af opfinderne af AHA-teknologien. Exuviance er professionelle hudpleje som kun sælges hos specialuddannede kosmetologer og hudlæger.


Exuviance AHA/Frugtsyrebehandling


Exuviance pensling | 30 min | 375,-


Exuviance Dybderens | 60 min | 550,-


Exuviance Klassisk ansigtsbeh. | 90 min | 650,-


Klassisk ansigtsbeh. med guldmaske | 800,-

Kur behandling af 3, 6 eller 10 gange | 1000,-/2500,-/3000,-