Intraceuticals® er verdens ledende mærke indenfor anti-age. Specialist i Oxygen hudpleje og behandling. Også kaldet Madonna-behandlingen.

Kom på højde med Hollywoods elite. Det første skridt mod ændringen af din hud perfekt til enhver hudtype, du vil se øjeblikkelige synlige resultater i løbet af denne afkølende beroligende behandling. Din hud vil se og føles år yngre, synligt opstrammet, tonet og fugtet.


En Intraceuticals Rejuvenate Infusion ® er en non-invasiv behandling, der retter sig mod fine linjer, rynker og som dramatisk øger den samlede fugtighed i huden.

HVORDAN VIRKER INFUSION? En Intraceuticals Rejuvenate Infusion ® udnytter tre elementer for at opnå øjeblikkelige og dramatiske resultater:

A. Ilt under let pres hjælper med at indføre anti-ældningsaktive stoffer til de dybere lag af huden samtidig med at huden afkøles og beroliges.

B. Unik Rejuvenate serum indeholder let Hyaluronsyre samt en stærk kombination af vitaminer og antioxidanter. Hyaluronsyren er med til øjeblikkeligt at fugte huden og resulterer i øget fasthed, reducerede fine linjer og rynker, forbedrede ansigtskonturer og understreger hudens samlede udstråling.

C. Supplerende behandlingsprodukter påfører lag der forsegler og supplerer huden med næringsstoffer for maksimal synergieffekt og mere varige resultater.

HYALURONIC LAYERING Hyaluronsyre er en ingrediens, der findes naturligt i huden. Den lette udgave af hyaluronsyre i Rejuvenate Serum absorberes hurtigt af huden for maksimal spredning af næringsstoffer. Opfølges af Rejuvenate fugtighedsgelé med tung hyaluronsyre, der afgiver et reservoir af næringsstoffer til de lavere niveauer af huden og afsluttes med Rejuvenate fugtighedsbevarende creme der indeholder tung hyaluronsyre til at tilføre hudens overflade fugtighed. Det ultimative inden for intens fugtighed er nu nået og vi kalder dette Hyaluronic Layering.


Den ægte Madonna behandling -


Det er ikke uden grund til at stjernerne sværger til INTRACUTICALs behandlinger. Stjerner som  Madonna, Miley Cyrus, Katy Perry, Kim Kardashian, Paris Hilton, Naomi Campbell, Eva Longoria, Justin Timberlake, og mange mange flere har igennem mange år sværget til Intraceutical oxygen infusion behandlinger. Se stjernernes testimonials her


To the Team at Intraceuticals
I love the treatments!
And so does my face!”
                               - Madonna


Os i hudplejeklinikken er stolte af at være en del af Intracutical...... Intraceutical giver os en fantastisk resultat dreven ansigtsbehandling. Som alle elsker!