TALIKA - De Originale bryn og vippe pleje og forlænger serum.


I 1948 opdagede den franske læge Danielle Roches ved et tilfælde den første behandling til vækst af øjenvipper og bryn. Danielle Roches arbejdede som læge på et hospital i Paris efter krigen med behandling af stærkt forbrændte soldater. Talika er udviklet til behandling af de soldater og var et videnskabeligt gennembrud som førte til et mirakuløst resultat. 97% naturlig formel.


I 1994 genopdager Alexis De Brosses den utrolige formel og starter et nyt kapitel i Talikas historie. I dag findes Talika i 60 lande og har udviklet 50 produkter. Talika er Hi-Tech og avancerede produkter.


Alle TALIKA's produkter er inspireret af et stærkt koncept og er et resultat af Øjenlægen Danielle Roches innovation. Dette har givet inspiration til nye målrettede løsninger der i højere grad imødekommer kvinders stræben efter skønhed i dag.


Effekten af TALIKA's produkter er påvist gennem en kæmpe mængde af kliniske tests og forbruger tests. Den bedste øjenvippe serum.


BEST SELLER: LIPOCILS EXPERT®

- siden år 2000 er der blevet solgt mere end 6 millioner eksemplarer. Hvilket svarer til 1 stk. hvert 100. sekundVi forhandler TALIKA i klinikken og webshoppen