THALGO Ansigtsbehandlinger:


THALGO ANSIGTSBEHANDLING | 90 min | 625,-

Klassisk ansigtsbehandling tilpasset hudtype


Velkomst massage
Afrensning, peeling og celle boostende mist. Skulder- nakke- og ansigtsmassage.
Maske tilpasset hudtype og tilstand. Afsluttes med creme til ansigt/ hals/ øjne.THALGO Anti-Aging Ansigtsbehandling 25+

Collagen Radiance Ansigtsbehandling  | 90 min  | 795,-


Giv din hud et collagen løft og korrigere tegnene på ældning, denne ansigtsbehandling er designet til de første fine linjer og rynker med umiddelbar anti-aging resultat. Efter en afslappende velkomst massage, en afrensning tilpasset din hudtype, en intens alge-peeling til at give mulighed for optimal penetration af de aktive ingredienser, anti-aging massage som hjælper huden med at tage imod Marine Collagen. Collagen mask udglatter fine linjer og har en plumping effekt. Mens masken ligger og virker vil du nyde en afslappende hånd og arm massage. Efter behandlingen vil din hud stråle og dens collagen reserver restaureret.THALGO Anti-Aging ansigtsbehandling 35+

Hyaluron ansigtsbehandling |  90 min |  795,-


Beskyt din hud mod forurening, som kvæler og sløver huden og de frie radikaler, der skader huden og fremskynder aldring.
Thalgo's revolutionerende forureningsbegrænsende kompleks bekæmper de frie radikaler som er skadelige for huden og skaber et skjold for at hjælpe huden med at ånde og genoprette sin udstråling.
Efter en energigivende udrensnings ritual, er huden afgiftet, mens en forfriskende kølende maske repararer og styrker hudens barriere funktion. Et iltnings serum påføres med en afslappende massage.
Behandlingen afsluttes med Hyaluraonic filler og creme anvendt til at beskytte huden, du er udhvilet og klar til at møde verden igen. Denne ansigtsbehandling er en perfekt "pick-me-up" for træt, stresset hud, samt fine linjer og rynker er bliver reduceret.


THALGO Anti-Aging ansigtsbehandling 40+

Silicium Super Lift ansigtsbehandling | 120 min | 1295,- 


Denne super lift ansigtsbehandling er designet til at bekæmpe alle tegnene på aldring, tab af fasthed og reducering af rynker.
Slap af og tillad dig selv at være nedsænket i en akvatisk cocoon under Thalgo udrensnings ritual, tilpasset din hudtype. En anti-aging massage udføres for at stimulere hudens funktioner, før en "super-løft" maske er anvendt til at udfylde dybden af rynker og løfte konturerne af ansigt og hals. Efter bare én behandling, vil man allerede se betydeligt yngre ud * Resultat, rynker bliver mindre synlige, din hud fastere og din teint vil stråle.

100% af klienterne siger deres ansigt har fået et mere ungdommeligt udseende, deres hud er fastere og 83% siger deres rynker er minsket **.

* Gennemsnitlige resultater for folk som har fået behandlingen.
** Test udføres i behandlingsværelser på en stikprøve af 5 personer i alderen fra 25-54 og resultatet bekræftes af et panel af 16 estheticians.THALGO Anti-Aging ansigtsbehandling 45+

Ultimate Time Solution ansigtsbehandling | 120 min | 1495,-